Джерело: bessarabiainform.com

Як “Бессарабія INFORM” повідомляла раніше, минулого тижня в Рені відсвяткували День міста, а головним заходом святкової програми став благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ. Нам стало відомо, скільки коштів вдалося зібрати, і на що саме їх витратять. 

Як повідомила нам секретарка Ренійської міської ради Оксана Єфименко, загальним результатом згуртованості стала солідна сума — 105 тис 657 грн.

          «Усі зібрані кошти підуть на придбання устаткування для РЕБ 501-го окремого батальйону морської піхоти», – зазначила вона.

Відомо, що для Ренійської громади цей збір став рекордним за час повномасштабного вторгнення росії в Україну. Минулі заходи на підтримку ЗСУ мали значно скромніший результат.

Начальниця відділу культури, туризму, молоді та спорту Ренійської міської ради Антоніна Асаржи у коментарі “БІ” відзначила колективи закладів, які стали лідерами збору.

За її словами, найбільшу суму вдалося наторгувати та стати лідерами учням та батькам Опорного закладу Ренійського ліцею №1 (школа  № 6) — 20 тис 665, 50 грн.

У Рені на благодійному ярмарку до Дня міста зібрано рекордну суму грошей для ЗСУ

Гімназія № 2 (школа № 4) задонатила на ЗСУ 4402 грн.

У Рені на благодійному ярмарку до Дня міста зібрано рекордну суму грошей для ЗСУ

Гімназія № 1 (школа № 3) — 2953 грн.

Серед дитячих садочків найбільшу суму зібрала  «Ягідка» — 5045 грн.

Активно та успішно попрацювали й сільські будинки культури Ренійської громади, вторгувавши від 7 до 9 тис грн.

Також Антоніна Петрівна, користуючись можливістю, висловила щиру подяку батькам та всім, хто був причетний до благодійної акції, усім, хто не втомлюється допомагати нашим захисникам, наближаючи довгоочікуваний День Перемоги.