Джерело: unian.ua
Тіло на дорозі помітив один з водіїв та викликав поліцію.

В Ізмаїльському районі Одеської області знайшли на дорозі мертвого юнака, який нібито випав з багажного відсіку мікроавтобуса. Поліція відкрила кримінальне провадження.  

Як повідомили у регіональному главку Національної поліції, ввечері 12 вересня 19-річного жителя Саф’янівської громади без ознак життя виявив один із водіїв. Тіло було на дорозі між населеними пунктами Каланчак та Лощинівка. Чоловік викликав поліцейських, які в ході проведення першочергових слідчо-розшукових заходів встановили, що перед заявником тим самим шляхом проїхав мікроавтобус Mercedes-Benz.

Згодом правоохоронці розшукали транспортний засіб з водієм – 56-річним жителем тієї ж громади.

“Чоловік повідомив, що у багажному відсіку мікроавтобуса перевозив робочих з поля додому, серед яких був і загиблий. Втім, він не бачив, коли саме той покинув транспортний засіб, та припустив, що юнак міг випасти під час руху”, – розповіли правоохоронці.

Йдеться, що водія перевірили на стан спʼяніння – він був тверезий.

Наразі слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорт, якщо вони спричинили смерть потерпілого тощо). В рамках розпочатого провадження встановлюватимуться повні обставини події. Мікроавтобус поміщено на арештмайданчик, буде проведено низку експертиз.

Як повідомили УНІАН у правоохоронних органах, загинув мешканець Каланчака, травми, які призвели до смерті, він міг отримати внаслідок падіння з авто, яке пересувалося на швидкості. Однак остаточну причину смерті повинна встановити експертиза.

Нагадаємо, на Одещині 30 серпня зіткнулися легковий автомобіль та вантажівка, загинула дитина, ще дві дитини та дорослий були доставлені до лікарні. У легковику було шестеро людей, усі вони зазнали травм. Користувачі соцмереж, які побачили наслідки ДТП, заявили, що сталася моторошна подія, люди були “розкидані на дорозі”.  На відео, яке з’явилося у мережі, попала загибла дитина.

Згодом стало відомо, що у лікарні померла ще одна особа, яка отримала травми в цьому ДТП. З’ясувалося, що загинули дві доньки водійки – 29-ти та 9-ти років. Дві онуки 9-ти та 6-ти років госпіталізовані. Самій водійці та її 61-річному пасажиру медики надали допомогу на місці.