Джерело: bessarabiainform.com

Сьогодні, 2 вересня, у закладах загальносередньої освіти Болградської громади відбулись урочистості з нагоди нового навчального року. Причому у всіх восьми ліцеях, що стало свого роду однією з головних подій. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM».

Як розповіли у відділі освіти Болградської міської ради, в цьому році за парти сядуть 2203 учнів Болградської громади, у тому числі 128 учнів Табаківського ліцею, який уперше с початку війни в Україні отримав можливість повернутися до очного навчання.

Сталося це завдяки будівництву найпростішого укриття на території цього закладу, яке було розпочато у вересні минулого року.

Саме сьогодні, 2 вересня, на засіданні виконкому Болградської міської ради було прийнято рішення про надання дозволу на користування найпростішим укриттям Табаківському ліцею Болградської міської ради.

«Авжеж це справжній подарунок на День знань – і для учнів, і для педагогів, і особливо для батьків, які два роки чекали на нього. Адже всі ми знаємо, що рівень отриманих знань онлайн дуже уступає живому освітньому процесу», – зазначив директор Табаківського ліцею і депутат Болградської міської ради Григорій Маргарит.