суші сети

Суші сети – це великий набір з різних видів суші та ролів, які пропонують у своєму меню багато ресторанів або служб доставки їжі. Такі страви традиційної японської кухні розраховані на велику кількість людей. Вони часто подаються під час проведення ювілеїв, корпоративів, весіль, випускних та інших урочистих заходів. Якщо замовити собі додому суші сети, то можна не тільки ситно підкріпитися та отримати заряд енергії, а й добре провести час разом зі своїми родичами, друзями чи колегами.

Різноманітність суші сетів

суші сети

Суші-бари та ресторани японської кухні здатні запропонувати суші сети, які розрізняються за текстурою, начинками, смаковими якостями або вагою. До найбільш популярних та поширених таких наборів відноситься:

  • Філадельфія сет. Він складається з чотирьох основних видів ролів з різними морепродуктами: лосось, вугор, тунець, тигрова креветка. Роли Філадельфія унагі користуються великою популярністю завдяки своїм високим смаковим якостям та незвичайному аромату. Хрумкий вугор додає вишуканості страві. У нього солодкуватий присмак та м’яка текстура. Роли Філадельфія з лососем дуже поживні та калорійні. Вони містять достатню кількість легкозасвоюваного білка, мінералів та вітамінів. Запечений сирний рол гармонійно поєднується з іншими інгредієнтами: рибою, ікрою, креветками.
  • Каліфорнія сет. Він переважно складається з ролів з крабовим м’ясом, авокадо та маринованим огірком. Для посилення смаку додається ікра тобіко, кунжут, унагі соус.

Сети підійдуть цінителям калорійних страв та вегетаріанцям, які намагаються не вживати продукти тваринного походження. На пишні застілля та урочисті заходи можна підібрати сети, які складаються з ролів з різними рідкісними інгредієнтами: ікра морського їжака, восьминіг, лангусти, королівський краб.

Особливості вибору

суші сети

Щоб зробити найбільш правильний вибір сетів і спробувати приємну на смак страву зі своїми близькими та друзями, потрібно обов’язково враховувати такі фактори:

  • Різноманітність ролів. Намагайтеся вибирати сети, які включають найсмачніші роли, маки, нігірі та футомаки. Вони часто доповнюються гострими та пікантними соусами.
  • Вага. Зверніть увагу на кількість ролів та загальну їх вагу. Деякі комплекти можуть важити до 2,5 кг.
  • Якість інгредієнтів. Для приготування ролів повинні використовуватися тільки свіжі та натуральні продукти, які придатні до вживання та не містять шкідливих для людського організму речовин. Особливо ретельно потрібно вибирати суші, приготовані з риби та морепродуктів.
  • Репутація закладу. Ознайомтеся з відгуками клієнтів, які раніше користувалися послугами ресторанів чи служб доставки. Їх можна знайти на тематичних форумах чи спеціалізованих порталах. Якщо уважно вивчити відгуки, можна підібрати благонадійний заклад з найкращим обслуговуванням.

Обрати суші сет до смаку можливо у одному з кращих суші-барів Одеси – https://bento.com.ua/seti-c69/
Якщо дотримуватися всіх цих рекомендацій, можна вибрати сети для швидкого перекусу на роботі або проведення урочистого заходу.