Підіб'ємо підсумки четверга.

Підіб’ємо підсумки четверга. Сьогодні в мерії Одеси розповіли про наслідки ракетного удару, здійсненого напередодні, 14 серпня. Нагадаємо, що росіяни вдарили балістикою по портовій інфраструктурі міста. За інформацією мерії, вибухова хвиля пошкодила 8 житлових будинків. У 19 квартирах вилетіли вікна. Раніше в ОВА повідомили про двох постраждалих: поранення отримала співробітниця порту та водій вантажівки.

Одеська поліція сьогодні розповіла про шахрайську схему, яку організував військовослужбовець. Разом зі своїм спільником він планував продати два броньовані мікроавтобуси Volkswagen Transporter, які були отримані як гуманітарна допомога. Афера не відбулася: зловмисників затримали та вручили їм підозри. Тепер їм «світить» до 7 років позбавлення волі.

А ось інший обвинувачений – цього разу цивільний – вже отримав свої 7 років ув’язнення за вбивство знайомого у селі Петрівка Березовського району. У квітні цього року він випивав із товаришем, посварився з ним, побив та кинув його помирати на вулиці. У суді вбивця навіть не зміг пригадати причину сварки.

Але є сьогодні й гарні новини. Наприклад, сьогодні стало відомо, що на Одещині двоє випускників шкіл набрали максимальну кількість балів одразу з трьох предметів: «Історія України», «Українська мова» та «Математика». 17 школярів набрали максимальні 200 балів з двох предметів та 184 випускників – з одного предмета. Молодці!

«Укренерго» сьогодні повідомило, що п’ятниця пройде без відключень світла. Але при цьому енергетики закликали економити електроенергію: спекотна погода повертається, споживання зростає.

До речі, про погоду. Завтра в Одеському регіоні опадів не очікується, а повітря прогріється до 32 градусів тепла. Температура морської води – 22-23°С.

Джерело: odessa.online