Джерело: unian.ua
Активісти завітали до спортсмена та “допомогли” відправитися до військкомату.

В Одесі фітнес-тренер ображав військового та побажав смерті всім українським захисникам.

“До вашої уваги відео, де під*р, який працює фітнес тренером в Одесі посилає військового, та бажає йому смерті та усім українським військовим. Мені було важко додивитися це відео до кінця, адреналін та бажання помсти переповнюють…”, – повідомив активіст Дем’ян Ганул, який оприлюднив відповідне відео.

На відео зафіксовано спілкування у якомусь приміщенні між людиною у “пікселі” та чоловіком спортивної статури: перший – каже, що воював, зокрема у складі 53-ї механізованої бригади, другий – висловлюється нецензурною лайкою, ображає військового.

Наприклад, каже: “Іди на х*й… далі воюй. Навіщо ти сюди зайшов? Ти що глухий? Йди на х*й, чорт… До побачення. Мені по х*й, що ти воював. Ти під***с, ган**н”.

Військовий просить співрозмовника назватися та показати документи, а той знов застосовує ненормативну лексику й “пропонує” йди до депутатів, щоб вони надали повноваження для перевірки документів. Військовий просить чоловіка пояснити свою поведінку, але той продовжує лаятися та представлятися.

“Ти для мене не людина, паскуда йо**на… Щоб ти здох, су*а. Щоб ви там всі здохли, дятли ебу**е”, – кричить тренер.

На запитання: “Всі – це хто?”, він відповідає: “Всі, хто там воює, д*вб**оби к*нчені, раби”.

Військовий запитує, чи той усвідомлює те, що промовляє та запитує, чи знає тренер щось про батальйон “Айдар”.

У відповідь співрозмовник каже: “Йди на х*й зі своїм батальйоном”.

Чутно, як невідомий, який фіксує зазначене спілкування, каже, що все відбувається у бізнес-центрі “Планета”.

В Одесі фітнес-тренер побажав смерті українським військовим

Ганул також коментує ситуацію.

“З відео зрозуміло що п*дор бачить людину в формі й з притаманною сепаратисту ненавистю бажає смерті та посилає захисника. Я на звʼязку з військовим, якого ображав цей негідник”, – написав активіст.

За його даними, на військового лаявся фітнес-тренер Свивастян Гогович.

Згодом він оприлюднив фото, на якому у тренера розбито обличчя.

“Підлога мокра, тренер пропустив день ніг та упав… Ну і на завершення історії з биком-тренером, який ображав військових. Одразу отримав повістку (тренер – УНІАН) та поїхав проходити ВЛК. Я проконтролював його трансфер до бусіка, тепер військові матимуть змогу запитати в нього, чому він бажав їм смерті”, – написав Ганул.

Також він розмістив у соцмережах ще одне відео, на якому разом з невідомими чоловіками веде тренера до авто та саджає у нього, а той намагається дорогою комусь телефонувати.

Саме через що стався конфлікт між військовим та тренером, поки невідомо. У соцмережах пишуть, що, можливо, відео було знято на боді-камеру співробітника ТЦК.

Скандали в Україні – останні новини

3 липня позаштатний радник віцепрем’єрки Ольги Стефанішиної Вадим Шевеленко прийшов до ветеринарної клініки Одеси зі своїм собакою. У кабінеті лікаря-ветерана Олексія Притули чоловік вилаявся на нього через те, що ветеринар не піднявся до собаки, показавши свої протези. 

Згодом в мережі з’явилось відео розмови Вадима Шевеленка з Олексієм Притулою. Фігурант інциденту перепросив за свою поведінку та спробував виправдати свої дії тим, що йому здалось, ніби ветлікар “якось не так розмовляє”. Шевеленко заявив, що нібито не побачив протезів. Поліція склала протокол про адмінпорушення щодо Шевеленка.