Джерело: bessarabiainform.com

Між співробітниками Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф і ТЦК вчора, 11 червня, стався конфлікт. У Центрі прокоментували ситуацію та зазначили, що інцидент вичерпано. Про це, посилаючись на Центр, повідомляє «Бессарабія INFORM».

Конфлікт між медиками та військовими вичерпано, проте остаточний вердикт нададуть правоохоронні органи.

«Щодо бронювання медиків – нині відповідно до установленого порядку проводяться відповідні лікарські огляди, оновлюються обліково-військові дані, формуються та подаються додаткові списки на їх бронювання. Найближчим часом питання буде вирішено. Всі бригади швидкої допомоги працюють у штатному режимі», ─ йдеться у повідомленні.

До цього Одеська спеціалізована прокуратура у сфері оборони Південного регіону повідомила, що розпочато кримінальне провадження за фактом правопорушення, передбаченого частиною 4 статті 296 КК України (хуліганство).

Попередньо було з’ясовано, що 11 червня для встановлення ступеню придатності до військової служби доставлено військовозобов’язаного, який дорогою викликав собі карету швидкої медичної допомоги. У подальшому між медичним працівником та представником РТЦК та СП виник конфлікт, в якому постраждали обидві сторони.